Over mij

Mijn compassie voor mensen en mijn liefde voor de natuur, leren en ontwikkelen komen perfect samen in mijn werk als coach en trainer. 

Opleiding en ontwikkeling

Na mijn studies sociologie en klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik jarenlang met veel plezier bij de redactie van Psychologie Magazine gewerkt.

Mijn vakopleiding tot coach op practitionerniveau heb ik gevolgd bij Schouten & Nelissen. 

De opleiding tot wandelcoach volgde ik bij Het Coach Bureau van Hilde Backus.
Bij creatief tuintherapeute Annette Beerens volgde ik op de Mookerheide een individueel leiderschapstraject met als focus: Five steps of acting wisely in a though situation
Outdoorcoach Guido Krijger van Outdoor Inspiration liet mij de kracht van het ervaringsgericht leren ontdekken tijdens een train de trainerdag op een mooie plek in de bossen van het Zeeuwse Veere. 

Mijn vakopleiding tot trainer volgde ik bij Blankestijn & Partners. Silvia Blankestijn was NOBTRA-trainer van het jaar 2015-2016.

Voor mijn ontwikkeling als schrijver, doorliep ik de richting essay bij de Schrijversvakschool Amsterdam.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, vaksectie natuur.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Groene Zorg

Ik denk met plezier terug aan onze kampeeravonturen. MIjn favoriete jeugdherinneringen spelen zich af in de natuur. Ik denk dat mijn liefde voor de natuur hier is ontstaan. Hier zie je mij rechts met mijn broers.

Leef naar je natuur

‘Een mens maakt deel uit van het geheel, dat door ons “het universum” genoemd wordt. Onze taak moet zijn dat we onze cirkel van compassie vergroten, zodat alle levende wezens en de gehele natuur in al haar schoonheid erdoor omvat worden.

 

Albert Einstein (1879-1955)

Rewild Yourself

oda@rewildyourself.nl
KVK  71683089

Bank NL50 KNAB0257 3731 79