06 41 86 75 01 oda@rewildyourself.nl

‘Het voelt net alsof ik een kindje heb gekregen,’ zeg ik tegen de man van de Kamer van Koophandel, die mij als eerste feliciteert met mijn onderneming.
Hij lacht en wenst me veel succes.

‘Ik kom snel weer langs om mooie dingen bij je te laten drukken,’ roep ik blij tegen de stugge drukker, weglopend met dozen vol notitieboekjes, plattegronden en visitekaartjes die je op de foto hierboven ziet.
‘Ja, ja, zorg eerst maar dat je je trainingen en coachtrajecten verkocht krijgt,’ zegt hij nuchter.

‘Het klinkt mooi, maar wat betekent Rewild Yourself eigenlijk,’ vraagt een vriendin.
‘Het verwijst naar een onvervuld verlangen naar een wilder leven,’ vertel ik. ‘Rewilding is een nieuwe beweging en lijkt een reactie op de toenemende vervreemding van de natuur. De meeste mensen verblijven een groot deel van de dag in met kunstlicht verlichtte ruimten met airco, waardoor ze weinig meer merken van het dag- en nachtritme, de wisselende seizoenen. Wie ruimte geeft om zijn leven te ‘herwilderen,’ komt weer in contact met zijn creativiteit en innerlijke kracht.’

‘Dat klinkt mij nog iets te vaag,’ zegt ze. ‘Je bent juist zo concreet en in de wetenschap geworteld.’
‘Denk dan aan hoe je je voelt op vakantie, het vakantiegevoel dat ontstaat doordat je nieuwe gebieden bezoekt, avonturen beleeft. De vrolijke, sportieve persoon met het wilde hart die je bent op vakantie, degene die je graag wilt zijn, maar die je kwijtraakte door het uitgesleten spoor van het leven waar je in terecht bent gekomen.’

‘Mm, ja, dat vakantiegevoel vasthouden klinkt goed,’ zegt ze met een dromerige blik in haar ogen. ‘In de zomer zijn we eigenlijk altijd buiten, beklimmen bergen, stoken vuurtjes op het strand en gaan naar bed als de zon ondergaat.’
‘Ja,’ roep ik enthousiast, ’dat gevoel van vrijheid en ruimte is precies wat ik mijn coachees en trainees gun. En dat doe ik met mijn voeten stevig geworteld in de aarde en in de wetenschap.’

‘Jezelf in de markt zetten is niet je sterkste kant, maar als je zo doorgaat met bloggen, komt dat vast wel goed,’ zegt mijn businesscoach en broer Hugo als ik hem bel voor een laatste peptalk voor mijn livegang.

Want net zoals je een heel dorp nodig hebt om een kind op te voeden, heb je de samenleving nodig om een bedrijf te laten groeien.

Benieuwd naar mijn diensten?
Neem een kijkje op rewildyourself.nl

De zonnige look & feel is ontworpen door mijn maatje art director Rob Molthoff