Floreren in de natuur

Waarom de natuur herstelt, kalmeert en verbindt. Wat wetenschappelijk onderzoek ons vertelt over het effect van de natuur op ons welzijn.

‘Waarom coach of train jij in de natuur?’ Deze vraag krijgen veel natuurcoaches, natuurtrainers, natuurpedagogen, natuurtherapeuten. We voelen natuurlijk hoe goed het ons en onze klanten doet om in de natuur te zijn, maar onze trajecten worden door bv zorgverzekeraars niet vergoed, je zit al snel in de alternatieve hoek. Er is echter veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de heilzame effecten van de natuur op de mens.Oda Salomons heeft een achtergrond als psycholoog en leest en schrijft graag over het effect van de natuur op onze gezondheid. Haar compassie voor mensen en liefde voor de natuur, leren en ontwikkelen komen perfect samen in haar werk als coach en trainer.
Wil je meer weten?

Wat ontdek je tijdens de training?

* Wetenschappelijke onderbouwing waarom de natuur herstelt, kalmeert en verbindt
* Inspiratie met praktische ervaringsgerichte oefeningen
* Literatuurtips
* Meetbaar maken van het effect bij een coaching/training
* Het belang kennen van meetbaar maken van interventies
* Coachcompetentie: aanwezig zijn in het hier-en-nu, zonder oordeel
* Ervaren van verschillende werkvormen: visualisatie, psychodrama, mindfulness, meditatie, bewegen. Vanuit de visie van Experiential learning: Learning by doing and reflecting on it. 

Inclusief: thee, koffie in de ochtend en middag
Lunch is optioneel (soep, salade en brood en vruchtensap). Kosten: € 10,- 

 

Rewild Yourself

oda@rewildyourself.nl
KVK  71683089