Coachtrajecten in de natuur

Ik laat gestreste mensen floreren in de natuur, waardoor ze weer opbloeien tot vitale en energieke werknemers.

Veel mensen hebben het gevoel in een stroomversnelling te leven zonder dat duidelijk is waar het naartoe gaat.

In 5 wandelingen neem je weer de leiding over je leven zodat je vol vertrouwen en energie je levenspad bewandelt met een helder doel voor ogen.

 

Coaching voor bedrijven

Coaching voor particulieren

Leren luisteren naar je innerlijke kompas

Mijn aanpak is oplossingsgericht doelgericht. Coachees gaan visualiseren wat ze wél willen, waar hun kerntalenten liggen en welke talenten ze tot bloei willen laten komen. Door te experimenteren met nieuw gedrag ontwikkelen coachees nieuwe vaardigheden als zelfvertrouwen, grenzen stellen, staan voor wat je waard bent, hulp durven vragen en krijgen meer rust in hun hoofd. 

Northwalk, wandelen met compassie

In de Northwalk wandelen we met compassie voor onszelf en voor anderen. Als coach daag ik mensen uit een ruimer perspectief te zien, waarbij we de westerse oordelende houding achter ons kunnen laten, want die kost ons veel energie. We zijn een vermoeide samenleving geworden, oordelen geeft veel stress.

Eastwalk, stel je zintuigen open

In de Eastwalk zijn we met kalme gewaarwording aanwezig en stellen onze zintuigen open om zonder oordeel te observeren. Het observeren, in het hier-en-nu aanwezig zijn is een beginpunt om de dingen anders te doen, om anders te denken om emoties te omarmen in plaats van te analyseren. Om zo uit het ingesleten breinspoor te komen, een geconditioneerde respons die vaak je onvervulde behoeften vervuld. Daarom is het zo belangrijk om dit beginpunt te leren herkennen. Ik hou bijvoorbeeld een natuurdagboek bij om meer in het hier-en-nu te leven, elke dag mijn zintuigen open te stellen en me te verbinden met de natuur.

Southwalk, wandelen met je wilde hart

In de Southwalk onderzoeken we ons wilde hart, onze bronnen, talenten, waarden. Hoe kunnen we weer verbinding maken met het innerlijk kind, dat wil spelen in de modder, een zandkasteel wil bouwen en tooien met een mozaïek aan schelpen, een dam wil bouwen in een ijskoude bergrivier om te ontdekken dat je zelfs door een paar stenen te verleggen de stroming kunt blokkeren en het water een nieuwe wending kunt geven. Het water vindt er altijd een weg omheen.

Westwalk, het avontuurlijke pad

De Westwalk is het avontuurlijke en onbekende pad, je zet steeds grotere stappen buiten je comfortzone. Ons leven rewilden betekent dat we een zeker niveau van onzekerheid en risico durven accepteren. ‘Wild’ betekent ook onvoorspelbaarheid. Een stap is genoeg om de stroming te verleggen. De natuur geeft mensen letterlijk de ruimte om anders te denken. Uit opgesloten ruimten komen, helpt om een nieuwe weg te visualiseren.

Welk pad spreekt jou aan?

Rewild Yourself

oda@rewildyourself.nl
KVK  71683089